Ψηφίσματα/Μηνύματα συμπαράστασης

Συμπαράσταση από την Περιβαλλοντική – Περιηγητική ομάδα Βέροιας

Η Περιβαλλοντική – περιηγητική ομάδα Βέροιας, που έχει ως κύριο στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή τις εξελίξεις στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Το ξεπούλημα της γης στην «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ», και η μετέπειτα καταστροφή του περιβάλλοντος που συντελείται με την ανοχή και τις «ευλογίες» της κυβέρνησης στο όνομα της δήθεν οικονομικής ανάπτυξης, δείχνει ξεκάθαρα πως για τα αφεντικά και τις εταιρίες, το κέρδος έρχεται πάνω απο την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του περιβάλλοντος.

Στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους της Χαλκιδικής και δηλώνουμε αλληλέγγυοι στον αγώνα που δίνουν ώστε να μην καταστραφεί ο τόπος τους.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας και ζητάμε την άμεση αθώωση των κατοίκων-αγωνιστών της περιοχής, που δικάζονται στις 13/3/2017.

Δηλώνουμε ρητά προς κάθε κατεύθυνση πως , η φύση, τα νερά και τα δάση ανήκουν σε όλους μας ώστε να τα απολαμβάνουμε ελεύθερα και δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να τα καταστρέψει.
Σε κάθε προσπάθεια καταστροφής ή μόλυνσης του περιβαλλοντος θα μας βρίσκετε απέναντι σας
ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

Περιβαλλοντική – Περιηγητική ομάδα Βέροιας
Τσανακτσίδης Παύλος
https://www.facebook.com/perivallontikh.omada.veroias/