Ανακοινώσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΙΤΗΜΑ

15 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΙΤΗΜΑ

Στη σημερινή Ελλάδα του «νόμου και της τάξης», το τεκμήριο της αθωότητας παύει να αποτελεί κύριο συστατικό της Δημοκρατίας, οι προφυλακίσεις χωρίς νομική και ηθική βάση γίνονται καθεστώς και οι κοινωνικοί αγώνες ποινικοποιούνται με κάθε μέσο.

Μέχρι σήμερα έχουν προφυλακιστεί άδικα τέσσερεις συναγωνιστές μας.
Ένας μεγάλος αριθμός συνδημοτών μας περιμένει στην σειρά μπροστά στην πόρτα του εισαγγελέα-ανακριτή, στην βιομηχανία κατασκευής ενόχων.

Η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση και το Δικαστικό Σώμα έχει αποκοπεί εντελώς από το κοινό περί δικαίου αίσθημα προκαλώντας πλέον ανοιχτά την κοινωνία. Δεν θα υποδείξουμε στους δικαστές τον όρκο που έχουν δώσει “Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου“, αλλά θα θυμίσουμε ότι η υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους δεν γίνονται με πολιτικές εντολές.

Η παράνομη, αντισυνταγματική και μαζική λήψη DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων συνεχίζεται ασταμάτητα.

Η «Ελληνική» Αστυνομία και τα ΜΑΤ επιδίδονται σε έναν απαράμιλλο διαγωνισμό βαρβαρότητας πάνω σε κάθε ειρηνική πορεία μας.

Ζητάμε:

  • την άμεση αποφυλάκιση των τεσσάρων συναγωνιστών μας
  • την ανεξαρτητοποίηση του δικαστικού σώματος από πολιτικές εντολές
  • το σταμάτημα της μαζικής λήψης DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • να σταματήσει η Αστυνομία να τρομοκρατεί την κοινωνία μας

Ο καιρός που όλοι έπρεπε να πάρουν θέση για όλα αυτά που συμβαίνουν έχει παρέλθει προ πολλού. Τώρα που η καταστροφή της Χαλκιδικής έχει ξεκινήσει και η κοινωνία μας οδηγείται συστηματικά στα άκρα είναι επιτακτική η ξεκάθαρη τοποθέτηση όλων.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ