Ανακοινώσεις

Εκδήλωση για γονείς

Μετά από αίτημα πολλών γονέων, το Σάββατο, 29/06/2013, στον χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιερισσού, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση-Συζήτηση για γονείς με ειδικούς Ψυχικής Υγείας (Ψυχολόγους και Ψυχιάτρους) από το Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης.

Τον τελευταίο καιρό, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας,  έχει δημιουργηθεί προβληματισμός σε πολλούς γονείς σχετικά με το ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος να διαχειριστούν θέματα που προκύπτουν με τα παιδιά τους. Οι επιστήμονες του Κοινωνικού Ιατρείου, είναι πρόθυμοι να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας και να συζητήσουν με τους γονείς αυτά τα θέματα, προκειμένου να ανταλλάξουμε ιδέες, να εκφραστούν οι προβληματισμοί και να απαντηθούν οι όποιες απορίες.

Παρακαλούνται οι γονείς να έχουν υπόψη τους, ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά αποκλειστικά στους ίδιους, χωρίς την παρουσία παιδιών.

Ας είμαστε όλοι οι γονείς εκεί!

Δείτε παρακάτω την επιστολή του Κοινωνικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης.

Αγαπητοί γονείς,

Ως γιατροί, ψυχολόγοι και ψυχίατροι, του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, χαρήκαμε όταν έφτασε από σας αίτημα για συζήτηση σχετικά με ερωτήματα και προβληματισμούς που έχετε ως γονείς για τα παιδιά σας, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή το τελευταίο διάστημα. Είναι χαρά και τιμή μας να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας στον τόπο που πρωτοστατεί σε αυτό το Μεγάλο Αγώνα και που θερμαίνει τις καρδιές μας με την ακαταμάχητη αποφασιστικότητα του.

Ως Κοινωνικό Ιατρείο, που έχουμε  πρόταγμα την αλληλεγγύη, είμαστε πρόθυμοι να οργανωθεί μια συζήτηση μεταξύ μας με τρόπο που να είναι χρήσιμη σε σας αλλά και στην οποία θα μπορεί να διαφυλαχθούν τα προσωπικά δεδομένα. Προτείνουμε λοιπόν να γίνει μια εκδήλωση το Σάββατο 29/06/2013, στις 19:00, στην Ιερισσό (στον χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου).
Προσδοκούμε μια συνάντηση καλή για όλους μας.

Με εκτίμηση,
Τομέας Ψ  Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης.