Δημοσιεύματα

Παύλος Παυλίδης

Έχουν πέσει οι μάσκες και είναι πια ξεκάθαρο ότι πρόκειται για έναν ολόκληρο μηχανισμό που χρησιμοποιεί τον όρο Δημοκρατία για να πετύχει τους στόχους του, οι οποίοι έχουν  να κάνουν απόλυτα με αυτό που ο μηχανισμός αποκαλεί κέρδος. Ξαφνικά βρισκόμαστε όλοι σε μια ευχάριστη έκπληξη να βλέπουμε κόσμο τσαλαπατημένο (και για όλους τους γνωστούς λόγους), τρομοκρατημένο να σηκώνει κεφάλι και να αντιστέκεται και νομίζω ότι σιγά σιγά καταφέρνει να πείσει ότι μπορεί να προστατευθεί και να προστατέψει την Δημοκρατία με το τελευταίο όπλο που του απέμεινε, να πει δηλαδή ξεκάθαρα ποια είναι η γνώμη του. Εμείς έτσι και αλλιώς γιορτάζουμε το ότι ο κόσμος αυτού του τόπου αντιστέκεται.

ΠΗΓΗ: alterthess

Ο Παύλος Παυλίδης για τις προφυλακίσεις στην Ιερισσό και τον αγώνα ενάντια στις εξορύξεις

Συναντήσαμε τον μουσικό, στιχουργό και τραγουδιστή Παύλο Παυλίδη στην Ιερισσό όπου διαμένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα.Του ζητήσαμε ένα σχόλιο γύρω από όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και αφορούν τον αγώνα των κατοίκων ενάντια στις εξορύξεις αλλά και τον τρόπο που ο αγώνας αυτός αντιμετωπίστηκε από την κυβέρνηση και τις δυνάμεις καταστολής.

Ακολουθεί η δήλωσή του:

pavlospavlidisΈχουν πέσει οι μάσκες και είναι πια ξεκάθαρο ότι πρόκειται για έναν ολόκληρο μηχανισμό που χρησιμοποιεί τον όρο Δημοκρατία για να πετύχει τους στόχους του, οι οποίοι έχουν  να κάνουν απόλυτα με αυτό που ο μηχανισμός αποκαλεί κέρδος. Ξαφνικά βρισκόμαστε όλοι σε μια ευχάριστη έκπληξη να βλέπουμε κόσμο τσαλαπατημένο (και για όλους τους γνωστούς λόγους), τρομοκρατημένο να σηκώνει κεφάλι και να αντιστέκεται και νομίζω ότι σιγά σιγά καταφέρνει να πείσει ότι μπορεί να προστατευθεί και να προστατέψει την Δημοκρατία με το τελευταίο όπλο που του απέμεινε, να πει δηλαδή ξεκάθαρα ποια είναι η γνώμη του. Εμείς έτσι και αλλιώς γιορτάζουμε το ότι ο κόσμος αυτού του τόπου αντιστέκεται.